Smurfigt värre!

                               


Denne lilla charmiga sötsak slogs in i prickigt omslagspapper och fick resa med posten till Göteborg där han nu bor med väldens sötaste Alma som fyllde hela 4 år förra veckan! Fasters lilla supersmurf fick en virkad smurfkompis. Fick ett mms redan på födelsedagens kväll där den nya ägarinnan, iförd smurfdräkt, satt uppkrupen i soffan med sin blå kompis. Blev alldeles varm i hjärtat!
Smurfen kunde inte ha fått ett bättre hem! :)

Det har varit lite glest i bloggen senaste veckan. Det beror inte på att kreativiteten tagit slut, den flödar som aldrig förr!! Sitter just precis och förbereder delar till ett heeelt gäng handgjorda kort som ska göras till ett alldeles speciellt tillfälle. ;)

På återseende! KramKommentarer
Natalie

..bröllop på gång, finaLisa? KRAM!

2012-03-08 @ 16:08:03
URL: http://natta-myown.blogspot.com/
Jenny Thörne

Han är med varje kväll vid läggdags och går under namnet snuttesmurfen :) Är den freestylad eller har du använt något mönster? Kraaam

2012-03-08 @ 16:12:28
URL: http://jennyspysselhorna.blogspot.com
PysselFisen

Den är helt freestylad och helt unik! :) Va roligt att höra att snuttesmurfen fått det så bra! Det värmer i hjärtat!! :)

2012-03-08 @ 17:02:05
Natalie

Sv: Åh men Lisa, så fantastiskt! Jag är så glad för er skull! Helt enkelt underbart, blir helt rörd! Ni är nog det finaste par jag känner, så kärleksfulla och trygga med varandra, vet att ni kommer få ett lyckligt, fint liv tillsammans! Hoppas er dag blir allt ni önskar - och mer! Stora kramar!

2012-03-08 @ 19:42:30
URL: http://natta-myown.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

PysselFisen

En liten blogg om en liten pysseltjej!

RSS 2.0