It's alive!!!!

Tänkte att jag skulle ta och återuppliva den här bloggen.
Det är inte så att det varit för lite pysslande i mitt liv, kreativiteten flödar, men jag har inte haft motivation att lägga upp det här. Nu tänkte jag att det skulle bli ändring på den saken!
 
Nu när jag i januari jobbar halvtid och går i väntans tider (ujj så jag väntar!!) så har jag ju all tid i världen att lägga upp lite pysselinspiration här. För pyssel är det som fyller mina dagar just nu. Ständigt nya idéer och projekt och jag blir så fast i dem att jag glömmer både tid och rum.
 
Farmors gamla symaskin har blivit min nya bästa vän och vi har mycket kul ihop vill jag lova! Under januari är det nog inte många tillfällen den inte stått framme på soffbordet.  :)
 
Här är ett av de första projekten jag gav mig på. Ett lapptäcke till spjälsängen (som just monterats upp i väntan på miraklet som ska sova där så småningom). Det var inte speciellt svårt att sy. Valde tre tyger jag gillade och sedan använde jag vitt lakanstyg (arvegods) till baksidan. Spetsarna är arvegods från farmor och de förgyllde täcket tycker jag!
 
 
 
Fler pyssel dyker upp inom kort!! :)
 
KRAM!
 
 


Kommentarer
Jenny Thörne

Men åååååååhhhhhh så fint!! Underbart verkligen!! Jag vill också har ett sånt :) Kul att du är tillbaka gumman och jag lovar dig vi väntar också!! Kram

2013-01-23 @ 14:48:23
URL: http://jennyspysselhorna.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

PysselFisen

En liten blogg om en liten pysseltjej!

RSS 2.0